BEHÖVER DU MEDARBETARE SOM KAN MOBIL HANDEL? KONTAKTA OSS PÅ LIA@SKYH.SE

TID KVAR TILL ANSÖKAN
2018/-0/8-27 10:00:00

BEHÖRIGHET OCH SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER

VEM ÄR DU?

De flesta av er är oftast nånstans mellan 25 och 35 år men vi har absolut inte några hinder för yngre eller äldre än så. Känner du att du vill satsa rejält på utbildningen och om du har bråttom ut på marknaden för att kunna använda dina nya kunskaper. Och tjäna pengar.

Vi behandlar aldrig någon annorlunda oavsett kön eller bakgrund. Hos oss är alla lika värda och vi ställer samma höga krav på alla.

BEHÖRIGHET:

Behörighetskraven är som när du söker till högskolan, alltså minst svensk eller utländsk gymnasieexamen (kallades tidigare grundläggande högskolebehörighet), vara bosatt i Sverige, Danmark, Finland, Island eller Norge eller genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet ha förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen.

Du kan också vara behörig söka genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet som gett dig förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Läs mer hos Myndigheten för Yrkeshögskolan och ta kontakt med ledningsgruppen om du anser dig vara behörig utan gymnasieexamen.

SÄRSKILD BEHÖRIGHET:

Lägst betyg E i Engelska 5
Lägst betyg E i Matematik 2 a/b/c
Lägst betyg E i Programmering 1

Eller motsvarande, vilket alltid gäller inom yrkeshögskolan.

Saknar du förkunskaper i programmering, har vi en preparandkurs som du kan gå. Ring 0200-210 999 för mer information.

REELL KOMPETENS:

Du som saknar intyg eller betyg men anser dig ha motsvarande kunskaper idag (exempelvis inte läst programmering på gymnasiet, men studerat teknikämnen på högskolenivå) fyller i ansökan, men anger detta i fritextrutan. Skolan återkommer då med information om hur dina kunskaper och färdigheter ska mätas.

SÄRSKILT PEDAGOGISKT STÖD:

Den som går en utbildning på yrkeshögskolan har rätt att få särskilt pedagogiskt stöd om du har behov av det för att nå utbildningens mål. Vi som utbildningsanordnare ansvarar för att se till att du får det stöd som du behöver. Läs mer hos Myndigheten för yrkeshögskolan och kontakta skolan för vidare diskussion.

URVAL:

Om det inkommer fler godkända sökande än det finns plats till, kallas alla till ett särskilt prov i logik och problemlösning samt affärsmannaskap. Detta för att kunna göra ett rättvist urval av vem som har bäst förutsättningar att kunna tillgodogöra sig utbildningen.

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

Fredagen den 25 maj 2018.

Antagningsbesked skickas ut måndagen den 18 juni 2018.

Utbildningen startar den 27 augusti 2018.

KONTAKTA OSS:

Fyll i ansökan, ladda upp betyg och intyg direkt här på http://skyh.se eller maila till info@skyh.se eller faxa till 040-624 02 99 eller posta till Skånes Yrkeshögskola, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö.

Du kan alltid kostnadsfritt ringa till oss på 0200-210 999 med frågor eller hjälp med din ansökan.

Skånes Yrkeshögskola är en systerhögskola till Malmö Yrkeshögskola och det spelar ingen roll om du söker här eller på http://my.se

VAD BEHÖVER DU?

FÖRBERED DIG

Du behöver vara förberedd på att studietakten kommer vara hög. Vi vet att du har bråttom ut tillbaka till arbetslivet och att företag kanske försöker erbjuda jobb till de av er som är duktigast redan under utbildningen.

Skolan ska hjälpa till så mycket som möjligt genom att anlita bra lärare, ha bra utbildningsmaterial samt att videofilma många av momenten så att du dels inte missar något, dels kan repetera kursmoment om du så behöver.

Utbildningsmomenten kommer finnas tillgängliga på nätet via vår e-learningportal. Vi kommer kalla dig till sex träffar under utbildningen, övrig tid arbetar du själv eller i grupp med olika uppgifter.

UTBILDNINGEN ÄR HELTID

Det kan vara frestande försöka arbeta samtidigt med studierna eftersom det ofta fungerar på högskolan. Men yrkeshögskolan är långt mer praktisk med många uppgifter som ska göras och presenteras. Våra utbildningar är dessutom kortare trots stort innehåll eftersom många av er har bråttom ut i arbetslivet.

Vi rekommenderar att avsätter tid och pluggar på heltid för att kunna tillgodogöra dig så mycket som möjligt av kunskaperna du får på utbildningen.

Efter några månader kommer vi att vidareförmedla olika uppdrag som du och dina klasskamrater kan välja att jobba med. En del av dessa är betalda uppdrag och många av våra studerande väljer att starta egna verksamheter under utbildningen. Eftersom dessa uppdrag ligger i linje med utbildningen anser vi att det bara är positivt att jobba med sådana uppdrag samtidigt som du studerar.

DU BÖR HA EN EGEN DATOR OCH MOBIL

Du bör ha en egen dator och vi utgår från att de flesta av er som söker till våra utbildningar redan har en egen bärbar dator. Du behöver givetvis en egen mobil, om du under och efter utbildningen ska kunna försörja dig i dessa branscher.

Du kan klara dig med en hyfsad bärbar med Windows, Linux eller Chrome. Vi rekommenderar att du införskaffar en MacBook av något slag för dessa utbildningar, då samtliga verktyg finns för Mac. Vi avråder för försök arbeta virtuellt med Mac på PC då det ofta visat sig inte fungera i längden, köp hellre en begagnad MacBook Air att börja med.

Skolan kommer tillhandahålla ett fåtal enklare datorer för kostnadsfri utlåning under skoltid för de av er som ännu inte har egen dator. Dessa datorer kan även användas av de av er som har dator med Windows, Linux eller annat operativsystem, för de moment som normalt kräver en Mac.

Utbildningen ställer inga extremt höga krav på din dator så en standardmodell med minst 8 GB RAM-minne fungerar bra. Köper du ny, välj 16 GB om du kan. Många av programmen vi använder är utrymmeskrävande så du bör ha en SSD eller hårddisk på minst 256 GB, gärna mer.

Du kan själv få betala en del kurslitteratur, men våra lärare försöker dock hålla nere kostnaderna för er genom att välja på nätet tillgängligt material eller på annat sätt undvika dyra och kanske inte lika givande traditionell kurslitteratur. Du som är medlem i Unionen eller annat fackförbund kan fråga om facket kan hjälpa till med bidrag till kurslitteratur.

[/one_half_last]

PERSONLIGT INFORMATIONSSAMTAL

Hos oss får du möjlighet till ett personligt informationssamtal där vi kan besvara dina frågor och vi kan berätta mer om utbildningarna:

Boka tid för ditt personliga informationssamtal med vår utbildningsledare Marie Bjelksäter genom att ringa på 0200-210 999 eller maila till marie@skyh.se

ansökan

HÄR SÖKER DU DISTANSUTBILDNINGEN I MOBIL HANDEL:

Fyll i telefonnummer där du nås under dagtid, samt emailadress dit du vill att vi kommunicerar samt skickar antagningsbesked. Ladda upp dina betyg och andra merit här på webben eller maila dem till info@skyh.se (mobilfoton går bra) eller så kan du faxa dem till 040-624 02 99 eller posta dem till Skånes Yrkeshögskola, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö eller kom förbi och lämna i vår reception hos MINC.

Du kan alltid ringa 0200-210 999 för mer information.

SÖK ÄVEN VÅRA UTBILDNINGAR TILL CONTENT PRODUCER OCH PROGRAMMERARE IPHONE OCH ANDROID:

Tredubbla dina chanser få lära dig ny teknik och läs mer på http://my.se – det spelar ingen roll om du söker Mobil Handel på denna webbplats eller på Malmö Yrkeshögskolas webbplats http://my.se

Utbildningen startar den 27 augusti 2018.

* Obligatoriska fält.

Har du dina betyg och arbetsintyg i digital form (typ bilder eller PDF) kan du ladda upp dem här ovan eller maila dem direkt till info@skyh.se eller kan du faxa dem till 040-624 02 99 eller posta till Skånes Yrkeshögskola, Bredgatan 11, 252 25 Helsingborg.

JAG ANSÖKER TILL FÖLJANDE UTBILDNINGAR

Är du osäker, något du inte får att fungera, tveka inte kontakta oss på

0200-210 999

info@skyh.se eller SMS 0739730003

OM UTBILDNINGEN

VAD GÅR UTBILDNINGEN UT PÅ?

Vilka nya affärsmöjligheter uppstår när vi alla är uppkopplade när, var och hur som helst? När vi tar upp vår mobil 200 gånger om dagen, har den inom räckhåll dygnet om och dess skärm är det sista vi ser på kvällen och det första vi ser på morgonen?

Hur kommunicerar vi information, reklam, nyheter och kunskap i en värld där alla har zettabytes med information åtkomlig genom den mobilskärm som är det första de ser på morgonen och det sista de ser på kvällen?

Den tekniska utvecklingen ger helt nya och avancerade möjligheter. Lär dig möjligheterna med mikropositionering med iBeacon/Eddystone och appar för butiker, shoppingcenter, arenor, museer, restauranger och andra som vill ha möjlighet ge rätt information vid exakt rätt tillfälle till exakt rätt besökare.

Utbildningen ges på distans med sex träffar.

Yrkeshögskoleutbildningen i Mobil Handel är 1,5 år lång, inklusive 20 veckor arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Utbildningen är kostnadsfri och ger rätt till studiemedel från CSN. Utbildningen startar den 27 augusti 2018.


Appindustrin fortsätter växa. EU konstaterar det kommer behövas fem miljoner apputvecklare om bara några få år. 85% av butikerna i USA vill börja arbeta med mobil handel inom tre år.

Yrkeshögskoleutbildningen i Mobil Handel ger dig nya kunskaper för att kombinera den digitala världen med den verkliga. Du får bland annat lära dig digital handelskunskap, design, göra appar för iPhone och Android, nya digitala kanaler och nya betalsystem.

Du får också en viktig insikt i möjligheter med nya betalsystem och kommande tjänster.

DU KAN PLUGGA PÅ DISTANS

Med utbildningen i Mobil Handel ska vi kombinera den digitala världen med den verkliga och eftersom mobilen påverkar oss alla ska du självklart kunna studera oavsett var du bor.

Utbildningen kommer arrangeras i samarbete med de mycket framgångsrika apputbildarna på Malmö Yrkeshögskola, vara helt på distans med enbart sex träffar under studietiden.

Den arbetsplatsförlagda utbildningen finns över hela Sverige, men arbetslivet i Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Berlin, London, New York och Asien kommer allt oftare med erbjudanden till den som vill ta chansen att flytta på sig.

HÖGA KRAV

Utbildningen är tuff och kräver intensiva studier men den som anstränger sig får sin belöning i mycket attraktiva uppdrag i spännande branscher.

• Lär dig nya mobila handels- och e-handelslösningar.
• Hjälp besöksnäringen med teknik för digital turism!
• Behärska digitala kanaler och mobila betalsystem.
• Jobba med marknadsföring och moderna verktyg.
• Bli driven projektledare med nya tekniska kunskaper.
• Lär dig bygga webbappar och andra mobila lösningar.
• Jobba med design, som projektledare eller starta eget.
• Arbetsplatsförlagd utbildning på 20 veckor ingår.
• Knyt kontakter inom mobil handel och digital turism.

• 1,5 år (315 YH-poäng, 63 veckor) lång kostnadsfri yrkeshögskoleutbildning (YH) som ger rätt till studiemedel. Utbildningen startar den 27 augusti 2018.

VILL DU SE VAD NÅGRA AV VÅRA GAMLA STUNDTER HAR SKAPAT OCH VAR DE BEFINNER SIG NU?

Läs mer ...
Skånes Yrkeshögskola

info@skyh.se
0200-210 999

Anckargripsgatan 3, 211 19  MALMÖ

Marie Bjelksäter

Certifierad utbildningsledare

marie@skyh.se
0739-73 00 03

Claes Magnusson

Certifierad utbildningsledare

claes@skyh.se
0704-40 40 00
@claes

Vi finns på twitter, facebook och Google Plus